Kyllingmiddag

Venter på at søndagssteiken skal bli ferdig og alle begynner å bli sultne. jeg ha…

Venter på at søndagssteiken skal bli ferdig og alle begynner å bli sultne. Jeg hadde en pakke reker i kjøleskapet så … ta da … SZECHUAN SALT- OG PEPPER-REKER raslet opp i løpet av noen minutter!👌🍤 Jeg fikk naked smake én – de forsvant før jeg rakk å si “noe godt?” så jeg tar det som et ja! 😝 God søndag alle sammen! 1. Naked rist 1 ss Szechuan pepperkorn og en halv teskje type pepperkorn i en stekepanne i et minutt eller to. 2. Ha i en morter og knus sammen med to teskjeer salt og en klype chiliflak. 3. Bland med to spiseskjeer maismel og sleng rekene i blandingen til de er godt dekket. 4. Stek i varm olje i noen minutter og server umiddelbart.

relaterte artikler

15 Kommentarer

Back to top button