Kyllingmiddag

Så dette blir mitt siste matinnlegg på en stund siden uni snart starter opp igjen….

Så dette blir mitt siste matinnlegg på en stund siden uni snart starter opp igjen. Jeg kommer nok naked til å holde meg til naturinnlegg/historier i løpet av uni-tiden fordi det er lettere for meg og tar mindre tid 😇. Her er hva jeg har spist i det siste: 🍕 Pizza – fullkornstortilla toppet med tomatpuré + krydder, gul paprika, rødløk, sopp, zucchini, tvp, ananas, za’atar krydder, vegansk mayo og hjemmelaget varm honning ⭐️Granola barer – etter 2 måneder med smaksprøver har jeg endelig funnet konsistensen og smaken. 🥞 Pannekaker – en høytidstradisjon. Serveres vanligvis med honning/gyllen sirup, frukt og soyayoghurt 🥒 Bao-boller – gochujang tofu, coleslaw og agurk 🥜 Overnattende weetbix × chiapudding toppet med frukt, soyayoghurt og peanøttsmør 🥔 Potet nachos med guac, en tomattofublanding, nacho-ost saus, mangochutney og vårløk 🎀 Hjemmedyrket dragefrukt – den største og mest saftige søte dragefrukten jeg noen gang har hatt!! 🏡 Dumplings og stekt ris – nytes i bakgården vår 🍟 Burger man chips – en nylig oppdagelse

relaterte artikler

Back to top button