Kyllingmiddag

Nylige matkreasjoner 1 & Pita wraps (med hummus (blandet grønt, tomat, cucu…

Nyere matkreasjoner 😌 1️⃣ Pita-wraps (mebfoods_) med hummus (plentyofkikærter), blandet grønt, tomat, agurk, linsefalafel (naturally_nina_), Sriracha og tzatziki (pickuplimes). 🌯🥒🥬🍅🌶 2️⃣ Klassiske luftige pannekaker fra e-boken “Straightforward Vegan Consolation Meals” av simnettnutrition. Toppet med hjemmedyrket banan, soyayoghurt (naturally_nina_) og sukkerfri lønnesirup (queenfinefoods). Dette er nå min favoritt-pannekakeoppskrift.🥞🍌🥛 3️⃣➕4️⃣ En dobbel porsjon bananbrød (oppskriften er banan- og fikenbrødet fra forksoverknives). Jeg parkerte min med aprikoser, sultanas og mandler). Dette er favorittbananbrødet mitt til dags dato, det er så fuktig!🍌🍌 5️⃣ Quiche veggie_nerd. Superenkel oppskrift som vi likte over Four dager, det var et flott bulkmåltid. Jeg tilsatte mais, fylte oliven og soltørkede tomater. I stedet for sølvbeter brukte jeg en blanding av grønnkål og spinat og valnøtter på toppen i stedet for pinjekjerner. Det var så deilig! 🍅🌽🥬

relaterte artikler

Back to top button