Kyllingmiddag

Ned med det skitne. Hvis noen har noen forslag til hvordan jeg kan bli kvitt dette…

Ned med det skitne 🙈. Hvis noen har noen forslag til hvordan jeg kan bli kvitt dette, vennligst gi meg beskjed! 💜 ~~~~ nyt dette vakre bildet av noen rosa frangipanis jeg tok mens du leste historien min ♡ ~~~~ Så for litt over en måned siden fikk jeg et forkjølelsessår (yup, herpes, jeg har herpes 🥴) for første gang i livet mitt og det har fortsatt ikke gått bort 😭. Det er på underleppen min og det er definitivt ikke så ille som det var i starten, males det går ikke bort, det er fortsatt rødt og sårt. Jeg har brukt forkjølelsessårplaster i to uker og spesifikk forkjølelsessårkrem før det. De første three ukene var jeg som seriøst wtf, on-line (sannsynligvis ikke pålitelig males eh) sa forkjølelsessår siste 7-10 dager 🙉. Jeg henvendte meg til min svigermor og hun ba meg unngå peanøtter da de gir vekst av forkjølelsessår. I three uker spiste jeg stort sett peanøttsmør hver dag 😭. I uke four trodde jeg at jeg ikke spiste peanøtter, males det viser seg at chilioljen min har peanøtter 🤦‍♀️ såååå forkjølelsessåret mitt har blitt en parasitt fordi jeg fortsetter å mate den ved et uhell. Jeg var ikke klar over hvor mye av maten jeg spiser inneholder peanøttprodukter. Jeg ville ha en yoghurt granola bolle den uken også, og du gjettet riktig, jeg brukte peanøttsmør til å lage det også. Jeg hadde veldig lyst på den yogskålen også 😭. Det er uke 5 nå og jeg har unngått peanøttprodukter i ca en uke. Forhåpentligvis løser det seg denne uken 🙏.

relaterte artikler

Back to top button