Kyllingmiddag

Monster Cookie Oats Oppskrift Vi håper alle hadde en SPOOK-tacular Halloween! “H…

Monster Cookie Oats Oppskrift🍪🥄🦇 Vi håper alle hadde en SPOOK-tacular Halloween! «Her er en av mine favoritt havregrynskåler pyntet opp til Halloween! 👻💀⚰️”- Vår ww_dianas Ingredienser: •1 Awake Darkish sjokoladebit •1 ts Vaniljeekstrakt •1 ts Smørsmaksekstrakt •1 ss Sukrin Brunt sukker alternativ •2 ss Higher Physique Meals PB Match Peanøttsmørpulver •2 porsjoner ) Daks chocolate crave •eight gm M&M’s Minis Milk Chocolate candies •7 gm Merely Delish Chocolate instantpudding •1 pakke(r) Quaker Immediate Oatmeal Originaloppskrift: 1. Varm opp en on the spot havregrøtpakke per retning. 2. Bland så inn puddingblanding, brunt sukker og ekstrakter. 3. Jeg blandet peanøttsmørpulveret mitt med vann for å få den konsistensen jeg vil ha, og deretter tilsatt bollen min og toppet med mini M&M og strø. 4. Jeg nivået det opp ved å legge til awakechocolate for en koffeinfiks! 5. Nyt 💜

relaterte artikler

Back to top button