Kyllingmiddag

Keto Lime Cheesecake Bars Oppskrift “Men vi har omdøpt den i huset mitt til å være …

Keto Lime Cheesecake Bars Oppskrift🍈 “Males vi har omdøpt den i huset mitt til å være “dette er keto?” limeostkake, takket være mannen min sin kommentar da han prøvde disse babyene. Han liker aldri noen av keto-søtsakene mine, og han ber meg lage ham til sin egen til bursdagen hans neste uke! VINN!!”- Vår ketoqueent skorpe- 1/2 kopp mandelmel 1 ss søtningsmiddel 1 ts kanel klype salt 2 ss smeltet smør Oppskrift: 1. Forvarm ovnen til 300° 2. Kombiner alle de tørre ingrediensene og tilsett deretter smør og rør til det er jevnt. 3. Trykk inn i en bakebolle (jeg kledde min med bakepapir), bruk fingrene om nødvendig. 4. Stek i 10-15 eller til de er gyldenbrune. 5. La avkjøles i 10 minutter før du tilsetter fyllet. ☘ Fyll- eight ozmyknet kremost 1 egg 1/2 ts vanilje 1/2 kopp søtningsmiddel Klype salt 1 1/2 ss Lime Jel fra simplydelishnatural 1. I en stor bolle pisk kremost til en jevn 2. tilsett egg, vaniljeekstrakt, søtningsmiddel, salt og limegelblanding. 3. Pisk til det er jevnt 4. Hell i en bakebolle og stek i 18-20 minutter eller til midten vrir seg litt. 5. Avkjøl i 30 minutter. 6. dekk til og avkjøl. 7. Skjær i 12 firkanter og topp med frisk lime. 🍈 💚

relaterte artikler

Back to top button