Kyllingmiddag

Keto Key Lime Pie Cups Oppskrift ⠀ “Dette er uten tvil min favorittpai. jeg er så ha…

Keto Key Lime Pie Cups Oppskrift 🍈 ⠀ “Dette er uten tvil min favorittpai. Jeg er så glad for at jeg klarer å lage det keto! Og så gøy å gjøre det om til små parfaitkopper som disse.»- Vår ghostingcarbs 😋 Først må du lage en keto-versjon av kondensert melk. Det er ikke vanskelig, du må naked ha litt tålmodighet. ⠀ 1 kopp kraftig kremfløte⠀ 2 ss allulose ⠀ 1 ss smør⠀ Ha alt sammen i en kjele og kok opp. Reduser deretter til dimmer og la inn redusere til det halve. Omtrent 15 minutter eller så. Sørg for å røre ofte. Når den har den rette konsistensen, ta den tilbake fra varmen og la den avkjøles. ⠀ ⠀ Til paiskorpen brukte jeg californiacountrygal perfekt paiskorpeblanding! Jeg brukte en halv pakke og lagde crumb top-versjonen med litt ekstra myknet smør og tilsatte litt limeskall. Jeg spredte den naked ut i en paiform og bakte. Halvveis i stekingen smuldret jeg den med en gaffel og lot den fortsette å steke litt til. La det så avkjøles. ⠀ ⠀ Limevisplag:⠀ 1/four kopp kraftig kremfløte⠀ 1/four kopp avkjølt kondensert melk⠀ Halv pakke simplydelishnatural lime gel⠀ Saft av en halv lime ⠀ Pisk alt sammen til du får en fin kremkonsistens. ⠀ ⠀ Jeg lagde et lag med limeostkake til bunnen også:⠀ three ozmyknet kremost⠀ three ss kondensert melk ⠀ Saft av en halv lime⠀ Bland alt til det er godt blandet. ⠀ Så er det naked å legge det opp slik du vil! ⠀ 💚

relaterte artikler

Back to top button