Kyllingmiddag

Jeg kom til en erkjennelse om meg selv i går kveld i forhold til å møte nye mennesker…

Jeg kom til en erkjennelse om meg selv i går kveld i forhold til å møte nye mennesker (on-line eller personlig). Det er to ytterpunkter. 🙈 1. Jeg enten lukker opp og slår av der jeg ikke deler noe om meg selv og prøver å få samtalen fra meg så raskt som mulig.🦄 ~~~~~~~~~ELLER~~~~~~~~ ~~ 2. Jeg deler og forteller noen absolutt alt som er å vite om meg slik at de aldri kan sitte der og lure på noe fordi de vet alt. 🦇 Jeg angrer på at jeg alltid opptrådte på begge disse måtene også. Det er aldri hyggelig innimellom hilsen. Enten vet du ingenting eller så vet du alt 😅. Jeg er i hvert fall klar nå 🦋. Tenkte naked jeg skulle dele for å få den av brystet. Ha en velsignet natt/dag! 🌓🍀.

relaterte artikler

Back to top button