Kyllingmiddag

Jeg har vært så produktiv i dag! Jeg føler meg høy på dopamin akkurat nå når jeg tenker tilbake på…

Jeg har vært så produktiv i dag! Jeg føler meg høy på dopamin akkurat nå når jeg tenker tilbake på alt jeg har gjort i dag. 💪 Morgenstrekker + sit-ups 🧠 Fikk ferdig med all uni og fullførte den vurderte quizen kvelden den kom ut (den er åpen 24 timer) 🌯 Laget en deilig lunsj ☕ Laget en ny smak av aprikoshavrebarene til snacks denne uken 🎶 Laget pasta til middag danset til noen låter 🖤 Hadde noen gode samtaler 💏 Likte masse kos fra babyen min♡ 🐱 Tilbrakte kvalitetstid med kattebabyene mine 🐔 Matet mine chicky babyer med blandede frø, godterimelon og havre 🎦 Så på et par YouTube-videoer:🧼 tok ut søppelbøttene, ryddet oppvasken, komfyrtoppene og kjøkkenskapene, ryddet baderomsspeil og servantskap 🌳 Gikk en blokktur, suget inn all den friske luften og naturen. Det var så mange fikenfugler som sang 🥰. 💤 Fikk lagt meg før 22:30 Så mange ting 😍🍀. 💫 Hva er noe du gjorde i dag som fikk deg til å føle deg bra? 💫

relaterte artikler

Back to top button