Kyllingmiddag

Jeg har tenkt å dele dette en stund, men studiet tok opp all min tid. Jeg er…

Jeg har tenkt å dele dette en stund, males studiet tok opp all min tid. Jeg har lyst til å dele mer nå som jeg har pause! Vennligst nyt mine siste måltider! 🌈😋 🍴wholemeal korn toast med knasende peanøttsmør begapeanutbutter, kanel og banan og blandet kakao nøtt smør mayversfood og frosne bær🫐🍓🥜 🍴combined kornpakk helgas.bakehouse med avokado, rødbeter. , tomatbønnerblanding, tzatziki pickuplimes + bbq-saus🥑🥕🍅🌽🥬🧄 🍴gurkemeie frokostblanding med soyayoghurt naturally_nina_ , kiwi, dadler + solsikke- og gresskarfrø regngrønn grønnplante 🍴 grønn curry og frosset gresskarplante råtne, bygg og freekah, tzatziki pickuplimes, flatbrød og syltet løk naturally_nina_ til servering🌶🥕🥬🧅🧄 🍴den samme røde linsekarrien med hvit ris, tzatziki, koriander og sultanas 🍴supergrønn kremet smoothie – soyamelk sanitarium_au , uskallet tahini mayversfood, avokado, rakett, koriander, kiwi, frossen banan, kanel, allehånde, gurkemeie, kind pepper, vaniljeprotein rapid_supps_australia, gylden sirup🥑🥬🥝 har vært avhengig til druer, de er så søte 🫒 🍴massaman curry pb nudler – hvetenudler, gurkemeie tofu, søt pepper, brokkoli, massaman curry paste, limejuice, acv, pb begapeanutbutter, vegansk fiskesaus niulife, mørk brunt sukker, hvitløk pulver, fersk ingefær, kaffirlimeblader, kokosmelk🍜🥥🥜🥦🌶 🍴pølser i luftig frøbrød laget av sethkellyodonnell med vegiedelights pølser, karamellisert løk, fullkornssennep og bbq-saus🌭

relaterte artikler

Back to top button