Kyllingmiddag

Jeg hadde min første terapitime denne uken. Jeg føler at jeg ikke ble for mye…

Jeg hadde min første terapitime denne uken 😯😇. Jeg føler at jeg ikke fikk så mye ut av det. Jeg tror jeg kan trenge en annen terapeut som er mer ivrig med spørsmålene sine. Jeg innså at jeg er veldig selvbevisst om tingene jeg trenger å jobbe med, males det er naked å finne måter å forbedre dem på som jeg synes er vanskelig. Det er naked vanskelig når du i det bestemte headspace prøver å tenke på hvorfor det skjer er en kamp. For litt bakgrunnskunnskap sliter jeg med depresjon, angst og spiseforstyrrelser noen ganger. Som et lite barn møtte jeg seksuelle overgrep fra en eldre (jeg følte meg ikke komfortabel med å ta dette opp med terapeuten og det er hele grunnen til at jeg gikk i terapi) og mine psykologiske problemer stammer fra det. Det er litt komplekst. Så, noen ting å jobbe med er: 🌾Kritisk tenkning når jeg føler at jeg glir ned igjen i kaninhullet. Analysere hva som potensielt har utløst denne atferden? Hva kan jeg gjøre for å endre miljøet mitt for å sikre at jeg ikke fortsetter å falle? Som å gjøre noe du virkelig liker – litt tøying, en tur ute, sitte i bakgården med chooks osv. 🌾I forhold til overspising despatched på kvelden anbefalte hun å nyte en te eller en annen varm drikke som ikke vil sitte så tungt i magen min. Jeg likte virkelig denne ideen. 🌾Positiv tenkning. Noen ganger er ting som skjer ikke i din kontroll, eller noen ting du velger å gjøre, gjør du av en grunn. Jeg er veldig utsatt for å se den dårlige siden av ting eller tenke negativt om noe eller meg selv. Jeg er veldig laborious mot meg selv, det er noe jeg jobber med. 🌾Fokuserer mer på egenkjærlighet. Det er en lang reise. Å ta tid for meg selv og faktisk anstrenge meg konsekvent. PS nyt de mange baderomsselfiene til mwaaahhh 😇

relaterte artikler

Back to top button