Kyllingmiddag

Jeg hadde en begivenhetsrik helg med Unify Off the Road-arrangementet lørdag kveld hvor…

Jeg hadde en begivenhetsrik helg med Unify Off the Street-arrangementet lørdag kveld hvor 5 band spilte i løpet av 5 timer. Arcade Tales, Wildheart, Younger Lions, Banks Arcade og Thornhill. Banks Arcade og Wildheart var definitivt mine favoritter! Benet mitt krampet hele tiden 🥴 og jeg banket det hardeste jeg noen gang har hatt i livet mitt. Det var gøy males maaannn halsen min har aldri vært så vond! Vennen min (charleerose1121) og jeg var helt i entrance hele tiden, og det er en stemning! Tusen takk for øreplugger, ellers ville jeg seriøst vært døv, det var utrolig høyt! Vi fikk en venn (skye_annee) der oppe foran også, og å tenke tilbake på hele opplevelsen får meg til å smile.🤘👽💀🎸 På søndag nøt vi deilig lunsj ute med et par familievenner. Vi dro til Sorbellos Italian Restaurant og jeg fikk Spaghetti Vegano som inkluderer den mest perfekte sprettende spaghetti, en olivenoljesaus og stekt grønnsaker. Jeg delte en blodappelsin mojito-mocktail som alltid er en vinner! Etter at jeg fikk bringebærsorbet var det en skikkelig godbit! 🍝🍹👗🖤

relaterte artikler

Back to top button