Kyllingmiddag

Jeg følte meg som noe annerledes til frokost i morges og tryllet frem dette …

Jeg fikk lyst på noe annerledes til frokost i morges og tryllet frem denne yoghurtbollen 🤤. Granola var hovedfunksjonen som var full av godhet og så hyggelig. En annen kul ting, jeg fikk denne bollen i går i operabutikken for $1 og jeg er forelsket💛. Granolaoppskrift: 🦋Til en liten non-stick panne på lav varme, tilsett 1 ss hver av hakkede mandler, valnøtter, cashewnøtter og pistasjnøtter og 1/2 ss solsikkekjerner og gresskarkjerner. 🦋Rør av og til og når granolaen begynner å bli duftende og litt gylden, tilsett 1/four ts olje, et par dråper vaniljeekstrakt og et par klyper kanel. Rør rundt og fortsett å koke i et minutt til. 🦋Ta av varmen og la avkjøles litt før servering. 🦋Den totale koketiden for meg var ca 10 minutter. ~~~~~~~~~~~~~~~~ Granolaoppskriften laget en porsjon som jeg hadde med tinte frosne blåbær og hjemmelaget soyayoghurt (naturlig_nina_, jeg får ikke nok!) kombinert med bananproteinpulver (rapid_supps_australia). 🫐🍌🥛

relaterte artikler

Back to top button