Kyllingmiddag

Instagram har bestemt seg for å mirakuløst jobbe for meg i dette øyeblikket, så her er min fo…

Instagram har bestemt seg for å mirakuløst jobbe for meg i dette øyeblikket, så her er mathøydepunktene mine som jeg har laget for andre og likte meg nylig. 🌈🍣🥒🍛🫐🥜. Alle var utrolig deilige. Mine topp tre (fordi jeg ikke kan velge naked én 🤣) favoritter må være den røde linsekarrien, toastkombinasjonen og rullepølsene. 1️⃣ Sushibolle – hvit ris, gulrotbånd, ristede nori-strimler, agurkstenger, “tunfisk” av smørbønne (inspirert av kikerttunfisken fra naturally_nina_ selvlaget e-bok), soyasaus og sriracha. 🍚🥕🥒🌶 2️⃣ Rød linsekarri og ris med en falafel – inspirert av amandaducks kokosnøtt curry linser. Jeg brukte løk, hvitløk, kokosmelk, karriblader, amchur, koriander, kokosnøttaminos, spisskummen, karripulver, frosne erter, røde delte linser, bok choyblader og cashewnøtter. 🍛🥥💚🤤 3️⃣ Årets første scorching x bun 🎉. Laget av Bae sethkellyodonnell 4️⃣ Min nye go-to toast-kombinasjon – hjemmelaget hummus (oppskrift av plentyofkikærter med tilsatt sumac + spisskummen), kimchi og tomatsaus 🍞🌶🥫 5️⃣ Miso lønnetofu av damntasty sesame servert av damntasty sesameed og hvit ris 🍚💚 6️⃣ Sushi – stekt nori, smørbønne “tunfisk” + agurk. Soyasaus til dipping.🍣🥒 7️⃣ Peanøttblomkål av mina_rome med quinoa, stekte cauliblader + stilk og gulrot i varme krydder, røkt paprika og urter (inspirert av veganisthali), tvp og tomatsaus 🥕🥬🃣um 🥕🥬🃣um + tofu-pølseruller – tofu, hjemmelaget hummus, bok choy, løk, hvitløk, za’atar, røkt paprika, soyasaus, salt, type pepper, næringsgjær, buljongpulver i kyllingstil. Penslet med melk og toppet med sesamfrø. 🥬 🔟 Blåbær komfyrhavre – rullet havre, usøtet havremelk, linmel, bananprotein (rapid_supps_australia), macapulver, kanel, tørkede dadler og soyayoghurt (oppskrift fra naturally_nina_). Toppet med gresskarkjerner og peanøttsmør. 🫐🥜🍌

relaterte artikler

Back to top button