Kyllingmiddag

Her er noen av mine favorittmåltider som jeg har hatt i det siste. Alle oppskriftene…

Her er noen av mine favorittmåltider som jeg har hatt i det siste. Alle oppskriftene er fra veggie_nerd 🙌🧡. 1️⃣ Tofu, sopp og bønnepølseruller. Jeg elsker hvor sunne, males ekstremt smakfulle disse rundstykkene er. De var seriøst en publikumsbehager. Vi paret dem med bbq + tomatsaus. Deilig. 🍄🥫 2️⃣ Chlorellapannekaker med bananproteinyoghurt og friske blåbær. Den originale oppskriften krevde matcha-pulver, males jeg hadde chlorella for hånden. Jeg elsker hvor fluffy de ble. Pannekaker har jeg skjønt er så gøy å spise når man skjærer det opp som en kake!🥞🫐🍌 3️⃣ Gochujang bakte bønner på toast med nuttelex, rucola og agurk. Holy smokes, dette er de beste bakte bønnene jeg noen gang har hatt! Gochujang tilfører en utrolig søt og krydret smak som hever disse bakte bønnene. Og jeg naked elsker bruken av smørbønner her i stedet for cannellinibønner. De tilbyr en så tilfredsstillende matbit. Bønnene passet veldig godt sammen med de forfriskende rå grønnsakene. 🥫🥬🥒🍞🌶 ‐———————————————— ———– * Jeg har problemer med å laste opp flere bilder om gangen her for øyeblikket :'( så vi har akkurat de tre bildene i stedet for 10 *

relaterte artikler

Back to top button