Kyllingmiddag

Helseoppdatering (del 1) Jeg har gjort mange positive endringer for helsen min …

Helseoppdatering (del 1)⭐🥰 Jeg har gjort mange constructive endringer for helsen min i det siste, og jeg føler meg inspirert til å dele min erfaring. Fra i går har jeg hatt denne overveldende følelsen av lykke. Genuin lykke. Jeg føler at jeg faktisk legger innsats i helsen min i stedet for å naked sammenligne meg med andre som ikke har de samme problemene og tenke at kortsiktige strategier vil kurere meg. For ca. 2 måneder siden ble jeg diagnostisert av legen min på klinikken for seksuell helse i samfunnet for å ha en altfor stram bekkenbunn. Alle de manglende delene til hvorfor jeg føler meg så anspent hele tiden, min overaktive blære, hvorfor intercourse var smertefullt, forstoppelse og mer ga plutselig mening. Jeg ble henvist til bekkenbunnsfysio og etter å ha fullført en blæredagbok, fant jeg ut at jeg drikker for mye vann og derfor har jeg en overaktiv blære. I 7+ år har jeg hatt disse problemene, og jeg har aldri forstått hvorfor. Følte alltid at jeg var i mørket og at ingen lege eller spesialist kjente til tilstanden at jeg hadde fått meg til å føle at det ikke var noe håp. Det tynget hele tiden på tankene mine og fikk meg til å føle meg mindre som en individual og en kvinne. Så denne diagnosen var et stort steg på reisen min. Jeg føler faktisk at jeg jobber mot å helbrede meg selv for første gang noensinne. Å gjøre constructive endringer som faktisk gjør en forskjell i hvordan jeg føler meg fysisk, mentalt og følelsesmessig 🥰. På en lettere måte, siden jeg begynte å studere igjen for året, har jeg lært så mye interessant informasjon om ernæring. Jeg har fokusert mer på å spise et balansert kosthold og spise mye farger. Dette er en annen faktor som har spilt inn i min lykke. Jeg føler at jeg virkelig har lyttet til hva kroppen min trenger, og for øyeblikket er det først og fremst fullmat, og jeg elsker det🌈🌯. Jeg har så mye mer å si, males jeg lar det være nå 💕🌼. Ønsker deg en velsignet dag/natt 😌🍀.

relaterte artikler

Back to top button