Kyllingmiddag

God mat = godt humør Jeg elsker hvor mye farge jeg har spist i det siste, det gjør…

God mat = godt humør 😄 Jeg elsker hvor mye farge jeg har spist i det siste, det gjør meg så glad 🌈🥰. Siden jeg begynte på universitetet og allerede lærte så mye om ernæring, har jeg prøvd å gjøre sunnere bytter i kostholdet mitt. Og jeg har blitt overrasket over at det sunnere alternativet faktisk har vært så mye bedre også! 😌. Uansett, her er noen av matene jeg har kost meg i det siste. 1️⃣ Spinat- og urtewrap med salatblanding, fersk salsa, avokado, thai chili lime kaker (vegiedelights) og tahindressing. Alt laget av flossydos for grillpikniken vår i parken! 🌯🥬🥑🍅🌽🌳 2️⃣ + 3️⃣ Pizzaer laget på et grovt pitabrød (mebfoods_). Vi blandet sammen påleggene en haug for å holde det interessant. Pizzasaus, løk, paprika, sopp, fylte oliven, stekt gresskar, rester med smak av ris og vegansk pulled pork (australianveef), smaksatt tvp, tzatziki, tahinidressing, barbecuesaus, Sriracha & rucola. 🍕🥫🍄🍚🌶🥬🎃 4️⃣ En snacktallerken med velsmakende snacks og frukt fra min søsters 21-årsdag🍑🥝🍇🥨🥳🎈 5️⃣ amino-rester, grønnsakssaus, kokt stivnet ris australianveef pulled pork og cashewnøtter🍚🎃 6️⃣ Chocolate brownie clif bar. Jeg har ikke hatt en på mange år, og den var så god! 🍫 7️⃣ Crunchy peanøttsmør (begapeanutbutter), knuste frosne blåbær blandet med sukkerfri lønnesirup (queenfinefoods) og kanel pakket inn i en liten fullkorns-pita (mebfoods_) og ristet 🙌🥜️🃐 med Lunsj date på Vietnam. Vi hadde rispapirruller og tofu-bao-boller. Det var så lekkert!🌯❤

relaterte artikler

Back to top button