Kyllingmiddag

Det er sinnsykt hvor forskjellig du kan føle deg i løpet av en uke basert på upred…

Det er vanvittig hvor forskjellig du kan føle deg i løpet av en uke basert på uforutsigbare faktorer. Jeg har følt meg så stresset og anspent denne uken. Jeg hadde en dårlig søvn og siden da har ikke følelsene mine stabilisert seg igjen. Jeg føler meg så over alt. Jeg har ikke gått en eneste tur (det har regnet mye, males det er egentlig naked en unnskyldning), har ikke fulgt med på fysioprogrammet mitt og har naked følt meg så negativ. Jeg føler at jeg har blitt kastet i en fryser og jeg tiner fortsatt. Det er vanskelig å tenke positivt når de unfavorable tankene er så overveldende. De ønsker å knuse deg og å skyve dem vekk føles vanskelig. Jeg føler at jeg har gått baklengs i bekkenbunnsrestitusjonen etter å ha gjort en så enorm forbedring den første uken. Males det er vanligvis slik ting går i starten av å gjøre en ny endring – raske forbedringer og deretter langsom fremgang. Helbredelse er ikke lineær, det er flo og fjære, opp- og nedturer og bevegelser bakover og fremover. Helbredelse tar tid, og det er ikke en rask kur alt når det er noe du har jobbet med i et tiår (og jeg vet dette, males det gjør ikke ting enklere). Ting for meg å jobbe med: 🧡Å sette av tid til meg selv hver dag for å roe nervesystemet mitt – morgenstrekk, dans, konsekvent pust, kritisk tenkning, positiv tenkning 🧘‍♀️Dyp pust og slipp spenninger i kroppen 🍀Inkluderer daglige turer i kroppen. natur 🏥 Bruk den nødvendige tiden til å følge fysioprogrammet mitt. Jeg prøver å være mer sårbar på nettet fordi det får meg ærlig talt til å føle meg litt bedre. Å snakke om det som holder deg nede, selv om det ikke er direkte til noen, kan virkelig slippe vekten. Jeg har det bra, disse øyeblikkene er naked en del av dette vi kaller livet. Uansett, ha en velsignet dag/natt 🌗⭐.

relaterte artikler

Back to top button