Kyllingmiddag

Denne måneden er det 5 år siden jeg tok beslutningen om å eliminere egg, melk og…

Denne måneden er det 5 år siden jeg tok avgjørelsen om å eliminere egg, melk og alle animalske biprodukter fra kostholdet mitt og ikke lenger kjøpe varer laget av dyr eller testet på dem. 🥳💚 Personlig resonnerer ikke begrepet veganer lenger hos meg, det rommer mange detrimental forklaringer. Jeg synes plantebasert er mer passende for meg. Jeg har imidlertid alle egenskapene til noen du vil kalle “veganer”, males jeg finner begrepet begrensende. For omtrent 2 år siden tok jeg den vanskelige avgjørelsen basert på noens falske diagnose om å spise egg fra kyllingene mine i bakgården. Kyllingene mine i bakgården produserer ikke lenger egg, og jeg spiser dem ikke lenger. Å spise egg føltes alltid vridd selv om de kommer fra kyllingene jeg har omsorg for. Så, for noen måneder siden, begynte jeg å inkludere forbruket av lokal honning. Nå som jeg ikke er en “ekte” veganer i forhold til samfunnet, føltes det naked feil å sette den etiketten på meg selv.🥚🍯 Nå som det er sagt, vennligst nyt mine deilige nylige matvarer som ikke inkluderer kjøtt, meieriprodukter eller egg 😇 🌱. 🥦 v2foodofficial schnitzel, saus, dampet brokkoli og stekt gresskar + potet 🧀 Lastet schnitzel sando på mega kornbrød med v2foodofficial schnitzel, vegansk ost og aioli, syltet løk, salat, rødbeter, sylteagurk, mango Tomato chutney + avokado brunris + avokado chutney velsmakende pannekake med salat og naturally_nina_ syltet løk. 🍄 Vermecelli nudelsalat med tofu + sopp 🥑 Hvitfrø lang rull med avokado, salt + pepper, dill pickle, bbq saus + sriracha 🧅 gazoakley lasagne 🥞 simnettnutrition Klassiske luftige pannekaker med appelsinskall, frukt, soya. 🍜 minimalistbaker enkel vegansk ramen med lønn miso gulrot og bok choy, rehydrert sopp, nudler med lang levetid, flash-stekt tofu, chiliolje, vårløk, sesamfrø og svart hvitløksolje 🍫 veggie_nerd granolabarer 🍐 Havre over natten med yoghurt, pære og solsikkefrø

relaterte artikler

Back to top button