Kyllingmiddag

Denne ALOO GOBI TRAYBAKE fanget meg virkelig i “Feel Good Food”, min valgte bok…

Denne ALOO GOBI TRAYBAKE fanget meg virkelig i “Really feel Good Meals”, min valgte bok for denne månedens samarbeid med whennonnocooks og cookingwithoutanet, så jeg visste umiddelbart at det kom til å bli en av mine tre oppskrifter! Det ville sannsynligvis blitt en fantastisk rett alene, males jeg serverte den med stekt kylling og det var naked fantastisk! Poteter, løk og blomkål stekt med ingefær, hvitløk og indiske krydder … et enkelt brettvidunder! Oppskrift👇(serverer 4) Ingredienser: 750g nypoteter, kuttet i to 1 blomkål, kuttet i buketter 1 løk, kuttet 2 ss fersk ingefær, revet 2 hvitløksfedd, skivet Three ss olivenolje 2 ts spisskummen frø gurkemeie ½ ts kajennepepper Saft av 1 lime 2 ss frisk koriander, hakket 1. Forvarm ovnen til 200C. 2. I en stor bolle blander du sammen poteter, blomkål, løk, ingefær, hvitløk, olje og krydder. Fordel blandingen i et jevnt lag på et stort stekebrett. 3. Stek i 45-50 minutter, rør halvveis, til de er brune og møre. 4. Ta ut av ovnen og bland med limesaft og koriander.

relaterte artikler

Back to top button