Kyllingmiddag

Dag 4 av … OVNSKLAR! Takk til den vakre Claire for å ha gjort en så storslått…

Dag Four av … OVNSKLAR! Takk til den herlige Claire thecultiveater for å gjøre en så stor jobb med å være vertskap for dette samarbeidet i en journey desember! 🙌🎄 Jeg er sikker på at du er enig i at å ha en rull ferdig butterdeig i kjøleskapet eller fryseren alltid er en god idé, du kan piske opp noen herligheter med denne stiften og ha dem ovnsklare med et øyeblikks varsel! Disse indiske krydrede GUNPOWDER PUFFS er intet unntak og lager en fantastisk veggiefestkanapé. Denne deliciousmag-oppskriften er en keeper. Indiske krydrede potetpuffer med akkurat passe mengde kick, servert med mangochutney til dipping … perfekt med et glass favorittbobler! 🥂 Oppskrift👇(gjør 12-15) Ingredienser: 300g poteter, skrellet og hakket i 2 cm biter 25g smør eller Three ss olje 1 ts knuste spisskummenfrø 1 ts knuste fennikelfrø 1 ts korianderfrø 1 ts grønn chilli , hakket Håndfull hakket fersk koriander 500 g blokk ferdig butterdeig vanlig mel, til å dryss av 1 egg, sammenvispet Dryss nigella frø Mango chutney, til servering 1. Ha potetene i en kjele med saltet vann, kok deretter i 5 minutter eller til de er akkurat møre. Tøm og la det dampe tørt. 2. Smelt smøret/oljen i en panne og stek forsiktig spisskummen, fennikel og korianderfrø til dufter. 3. Tilsett potetene og bland til en grov mos, og la den avkjøles. 4. Rør inn vårløk, chili og fersk koriander og smak til med rikelig med salt og pepper. 5. Kjevle ut butterdeigen på en melet overflate til ca. Three mm tykk, stempling deretter ut så mange 8-10 cm sirkler, rull etter behov. 6. Ha 2 ts potetblanding i midten av hver, pensle deigkantene med det sammenpiskede egget, og brett deretter i to for å omslutte fyllet. 7. Trykk på kantene med en gaffel for å forsegle. Pensle med mer egg og dryss over nigellafrøene. Avkjøl i 20 minutter, og stek deretter ved 180°C i 20-25 minutter til den er gylden og oppblåst. Server med mangochutney til dipping.

relaterte artikler

15 Kommentarer

  1. I have ready made puff pastry in the freezer, so I am looking forward to trying this recipe. Sounds delicious 🥰

  2. These sound great!! Absolutely perfect for Christmas nibbles! I will definitely be giving these a try. Gorgeous 😋👍❤️🎄🎄🎄

  3. Totally agree with keeping puff pastry frozen , on hand Anna. I usually make a big batch, divide it and off to the freezer. I also keep scraps in the freezer just in case I want to bake an individual pastry in the middle of the night 😂.

    Love this one, a bombshell of flavours 👍👌💞💞

  4. Puff pastry in the fridge certainly helps. The filling sounds delicious!😍

  5. This is such a lovely idea for a Christmas lunch as well! 😍

  6. Love the Indian spices used in this recipe, those puffs are looking very tasty ❤️❤️❤️

Back to top button