Kyllingmiddag

Dag 30 av … HØYDEPUNKTER! Dette er mine høydepunkter, mine mest likte innlegg for hver…

Dag 30 av … HØYDEPUNKTER! Dette er høydepunktene mine, mine mest likte innlegg for hver måned i 2022. Når jeg ser tilbake på dem, skaper hver enkelt et minne eller fremkaller en følelse, og det er derfor mat ikke naked er mat, det er så mye mer! ❤️ Når året nærmer seg slutten, ville jeg benytte anledningen til å si GODT NYTTÅR til dere alle og takk for alle likes, kommentarer, lagringer og delinger som tydeligvis hjelper meg å vokse videre her, males også for vennskapet og det fortsatte inspirasjon. 🥰 Stor hyllest til Claire thecultiveater for å være vertskap for kjøkken og co-vert hver måned i året. Å være vertskap er en stor oppgave, så stor takk for at du holder matmoren i gang hele året! 🙌 Forresten, hvis du vil være med på samarbeidet, DM thecultiveater. Vi reiser til Mauritius i januar! 🇲🇺🍽️🏝️

relaterte artikler

Back to top button