Kyllingmiddag

Dag 27 av … MAT = VENNER Jeg elsker ingenting bedre enn å sitte ved et bord…

Dag 27 av … MAT = VENNER Jeg elsker ingenting bedre enn å sitte ved et bord og dele god mat med gode venner! Det er et av stedene jeg er på mitt lykkeligste. 🥰 Disse bildene ble tatt i går. Min gode venn glutenfree_with_nonna_jayne arrangerer alltid Boxing Day i ekte stil. Det er en flott dag fordi vi alle kan gå i en behagelig julepysjamas og nyte deilig mat. Jayne er en god kokk og dronningen av desserter, så du vet alltid at det kommer noe fantastisk på slutten av måltidet, som gårsdagens BREAD AND Butter PUDDING som var til å dø for! 👌😋 Gode tider! Takk som alltid til thecultiveater for å være vertskap for samarbeidet. Hun er en av de mange insta-vennene jeg har fått gjennom denne matverdenen … nok en god grunn til MAT = VENNER!

relaterte artikler

15 Kommentarer

  1. Wow, that is a lot of people!!! I am totally in awe of your friend! Looks like a lot of fun and that bread and butter pudding looks sensational 😍👏❤️🎄🎄🎄

Back to top button