Kyllingmiddag

Cacao Cashew Banan Cream Bars Oppskrift “Jeg ønsket å dele disse Cacao Cashew …

Cacao Cashew Banana Cream Bars Oppskrift “Jeg ønsket å dele disse Cacao Cashew Banana Cream-barene på nytt fordi snellen jeg laget for disse var en stor suksess for meg med over 2,three millioner visninger, 76 000 likerklikk, 8 000 delinger og 25 000 lagringer! Jeg ble så imponert og forventet ikke at det skulle gå viralt haha! 🥰 For alle dere andre innholdsskapere, jeg vil virkelig oppmuntre dere til å fortsette å være konsekvente med det dere gjør og elsker fordi det vil lønne seg, jeg lover 💕 En stor takk til hver og en av dere som følger og støtter meg! Det betyr seriøst så mye, og jeg elsker å lage innhold for deg. Dere holder meg gående! 🤗”- Vår colorful_superfoodie Her er det du trenger til denne oppskriften: Ingredienser: • three dvashorganics pecan daddelstenger (hakket) • 1/three kopp sjokoladenøttesmør (jeg brukte eatnuttzo) • half of kopp kokosmel • 1/four kopp kakaopulver • 1 ss smeltet kokosolje • 2 kopper rå cashewnøtter bløtlagt • 1/four kopp kokoskrem • 2 modne bananer • 1 bananpuddingpakke (jeg brukte simplydelishnatural) • 1/three kopp nøttemelk • 2 ss smeltet kokosolje • 1 ts vaniljeekstrakt Toppings: Bananskiver, smeltet sjokolade(hukitchen salt sjokolade) og kakaonibs. 🤎

relaterte artikler

Back to top button