Kyllingmiddag

Banan Milkshake Oppskrift “Jeg har hatt lyst på bananer og har ikke hatt en på året …

Banan Milkshake Oppskrift🍌 “Jeg har hatt lyst på bananer og har ikke hatt en på flere år (ja år! Siden før jeg begynte med keto). Sjekk ut hvordan jeg laget den nedenfor (keto-versjon inkludert):”- Våre mics_eats_and_sweets✨ 🤩Veibeskrivelse: 1. En moden banan skåret i skiver (ekskluder for keto-versjon; jeg prøvde den uten bananen og den hadde fortsatt god banansmak) 2. 3/Four kopp usøtet vaniljemandelmelk 3. 1 til 1,5 kopp is 4. Hearth ts sukkerfritt pulverisert bananinstantpuddingpulver (naked pulveret, ikke lag puddingen!). Jeg brukte simplydelishnatural 5. 1 ts ren vaniljeekstrakt 6. 2 dråper moden banansmak (jeg brukte oooflavors ) 7. Pisket krem ​​til pynt 8. Bland alt unntatt toppingen sammen i en blender og nyt! 💙

relaterte artikler

Back to top button