Kyllingmiddag

Å elske meg selv har aldri vært en lett ting. Jeg føler meg ofte ute av kjærlighet til meg selv…

Å elske meg selv har aldri vært en lett ting. Jeg føler meg ofte ute av kjærlighet til meg selv fordi jeg skyver den tiden til facet for å fokusere på andre mer “viktige” ting. I det siste skjønte jeg at jeg har latt det gå for langt igjen, dette skjer fra tid til annen. Vanligvis når jeg er stresset og engstelig, halter tiden jeg trenger for min egen kjærlighet. For øyeblikket føler jeg meg så ute av kontakt med meg selv og kroppen min og det gjør meg trist at jeg havnet tilbake her 😥. Jeg har noen langvarige helseproblemer som gjør at jeg ofte føler meg utmattet og utmattet. Det er slitsomt å gå og gjøre ting som krever innsats som jeg ikke føler jeg har. Det er som at grunnen til at jeg føler det slik er fordi jeg ikke har satt av tid til meg selv, males å gjøre det jeg vet vil få meg til å helbrede og føle meg bedre i det lange løp, tar naked så mye ut av meg. Å berøre en hvilken som helst del av kroppen min får meg til å føle meg så ukomfortabel, og det i seg selv gjør meg ukomfortabel. Det burde ikke være sånn. Når jeg tar på min egen kropp burde det ikke få meg til å føle meg ukomfortabel, som om det er feil, males det gjør det 😥. Å elske deg selv er en langsom prosess som krever konsekvent tid og takknemlighet. Å akseptere at therapeutic tar tid er vanskelig, spesielt når du føler at du noen ganger tar ett skritt frem og to skritt bakover. Jeg må akseptere at therapeutic ikke er en lineær prosess, og jeg kommer til å gå baklengs noen ganger, males å aldri gi opp og fortsette å jobbe mot dit du ønsker å være er viktig! 💪💚 Jeg vil gjøre en innsats for å sikre at jeg setter av den tiden til å jobbe med min egen kjærlighet igjen og presse gjennom det ubehagelige med det hele, slik at jeg kan gå tilbake til å elske meg selv og føle meg tilkoblet igjen 💟. Ting som positiv tenkning, bekreftende ord, sensuell berøring, trening, dans, kritisk tenkning og pust dypt 💟. Ta ting sakte og ett skritt av gangen. Hvis du har kommet så langt, herregud, du er et fantastisk menneske! 🥰🍀 Jeg sender deg en virtuell klem full av kjærlighet, jeg håper du kan føle det! 🤗 Jeg setter pris på deg og jeg håper du har det bra 🤞🧡.

relaterte artikler

Back to top button