Kyllingmiddag

5 dager med mat? Jeg rakk ikke en uke før jeg spiste så mye god mat! De…

5 dager med mat?🤔 Jeg rakk ikke en uke før jeg hadde så mye god mat!🤤 Det er masse brød i denne. Jeg har ubevisst utfordret min fobi for hvitt brød og stekt mat i det siste💛. 1️⃣ Marinert tofu sandwich: Nuttelex, fullkornssennep, gochujang tofu (sunglowkitchen), agurk + spinat. En aspect av dampet brokkoli. Dette er den beste sandwichen jeg noen gang har laget, ærlig talt var den så god!!🥪🌶🥒🥬🥦 2️⃣ Klassiske luftige pannekaker fra simnettnutrition Simple Vegan Consolation Meals e-bok. Toppet med bananprotein (rapid_supps_australia) yoghurt og friske blåbær. Dette var de luftigste og mest smakfulle fullkornpannekakene jeg noen gang har laget! Både partneren min og jeg er enige om at de ikke smakte full hvete i det hele tatt.🥞🍌 3️⃣ kojahealth darkish choc chip havrebar. En så velsmakende snack på farten. 🍫 4️⃣ Spelttoast med hjemmelagde bakte bønner (amandaducks), nuttelex, spinat + vegemite og nuttelex. En aspect av friske blåbær. 🍞🥬 5️⃣ Hvit hamburgerrulle med nuttelex, fullkornsennep, falafel, crispy, risnudlepatty, spinat, agurk, tomatsaus og vegansk majo 🥪🥫🥒 6️⃣ Kakao bananyoghurt havre ♡naturlig_soyed det! ), kakaopulver, kanel, bananprotein (rapid_supps_australia) og chiafrø. Toppet med linmel, gresskarkjerner, solsikkekjerner, friske blåbær og peanøttsmør.🥜🍌🍫 7️⃣ Hvit hamburgerrulle med sprø risnudlepatty, coleslaw og tomatsaus🍞🥕 8️⃣ Min favorittmatbit hjemme i det siste har vært the betralia tastawi_aus. biter med ristede cashewnøtter🍓 9️⃣ Mogu mogu drinker – juice + nata de coco. Så langt har vi prøvd litchi og fersken.🍑🥤mogumogudrinks 🔟 Shepherds-pai basert på oppskriften fra misspickledplum🥕🌽🥒🥔 ☆1 løk ☆Three fete fedd hvitløk ☆3T mel ☆3c kyllingstil ma ☆ssel /2c røde delte linser ☆1c vann ☆2t timian ☆1t hver tørket persille + tørket salvie ☆1T fersk basilikum ☆1T kokosnøttaminor ☆Jodisert salt og hvit pepper ☆1/2T gylden sirup ☆2 til Three kopper friske grønnsaker (succhini, gulrot + mais) ☆ Toppet med Four poteter moset med 1T sylteagurkjuice, further virgin olivenolje, nuttelex, s+p og drysset med karripulver

relaterte artikler

Back to top button