Kyllingmiddag

☆ CREAMY MUSHROOMSAUCE ☆ • Jeg prøvde ut Wicked Kitchen Sp…

☆ CREAMY MUSHROOMSAUCE ☆ • Jeg prøvde ut Depraved Kitchen Spinach & Wild Garlic Ravioli wickedhealthy eatwickedfoods 🤩🤩🤩 100 % vil anbefale dette for alle, ikke naked mine veganske venner, det var så velsmakende! hvis du titter innom tescofood vil jeg anbefale å ta denne 💯 • Jeg har også laget denne søte og kremete soppsausen til den 😁 • Ingredienser: 200g sopp hakket 2 ss balsamicoeddik 1 ss hvitløkspuré 1 ts salt 1/Four ts pepper 1 ts agavesirup 1 ts blandede tørkede urter 150ml vegansk krem ​​(jeg bruker elmlea_ukie enkel soyakrem) Olje • Metode: 1.) Stek soppen i litt olje i 3 – Four minutter 2.) Ha i hvitløkspureen og bland inn i soppene. 3.) Tilsett balsamicoeddiken, rør for å kombinere og hell så i soyakremen 4.) Tilsett salt, pepper, agave og blandede urter og rør 5.) Kok på lav varme i 2-Three minutter til sausen tykner litt •

relaterte artikler

Back to top button